2011. április 17., vasárnap

Lili elefántja


Elkészült Lili születési értesítője. Hát hamarabb lett kész, mint Ádámé (ami ugye majdnem 5 évet vett igénybe). Munkámat dícsérje, hogy Lili felismerte, hogy ez egy elefánt ( 13 hónaposan!!!, okos mint a nap) A mintát még születése előtt vettem, de azt hiszem már tudtam, hogy lány lesz. Majd kapott egy elefántot alvós állatnak. Innen már tudja is az elefánt állatot felismerni bármilyen alakban, formában, ruhában és szituációban.
Aztán kapott még egy elefántot, amivel szintén alszik. Amikor éjjel felkel enni..igen még felkel enni 16 hónaposan. Szóval olyankor - félkómás állapotban - összeszedi mind a két elefántot, és magához szorítja őket, amik így majdnem annyit tesznek ki mint maga a gyerek. Majd ezekkel együtt jön át - hozzuk át - a mi ágyunkba enni. Megeszi a kis tápszerét cumisüvegből, amit így két magához szorított elefánt közé kell beszuszakolni, hogy elérjen a szájához, majd AZONNAL elalszik. De ha egy elefánt is itt marad, még a folyosóról suttogja: Másik... És akkor vissza kell menni a másik elefántért aki a sötétben ki-tudja-hol-is van. Azt hiszem ezekért a pillanatokért nem tudom leszoktatni az esti evésről. Tökéletesen édes.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon helyesek ezek az elefántos dolgok, hát még a hozzá kapcsolódó történetek! Találtam a net-en egy nagyon aranyos, szintén elefántos kislánytakarót, Gondoltam talán érdekel. Itt megnézheted:
    http://handmadebyheidi.blogspot.com/

    VálaszTörlés